Om A-klassen

Vi som lager A-klassen synes det skal være gøy å lære! Derfor får vi noen av Norges mest kjente og dyktigste profiler til å dele av sin kunnskap på en underholdende måte i de videokursene du finner her.

Det var gründer Marit Kolle som først hadde idéen om å lage A-klassen. Hun elsker å lære seg nye ting, men synes det er vanskelig å finne innhold av god nok kvalitet på nett. Derfor har hun lenge drømt om å lage en tjeneste der alle kan finne engasjerende og gode kurs om mange interessante temaer, samlet på ett sted.

Marit bestemte seg for å lage den kursplattformen hun selv ønsket seg. Uten tidligere erfaring fra feltet, men med en tydelig visjon, brukte hun mye av fritiden til å lære seg teknologien og konstruere nett-tjenesten. Marits ektemann er en erfaren TV-produsent og da han presenterte idéen til sine kolleger og styret i PLAN-B, syntes de dette var et naturlig neste steg for underholdningsselskapet å engasjere seg og bli eiere i. Dermed fikk A-klassen med seg noen av Norges fremste formidlere og et produksjonsmiljø som både lager videoinnhold av høy kvalitet og som har stålkontroll på innovativt design og kreativ markedsføring.

Vårt mål er å fylle A-klassen stappfull av inspirerende kurs og vi gleder oss til å dele alt det nye innholdet med dere som vil lære og ha det gøy, på samme tid.

Marit Kolle

Marit Kolle

Daglig leder

marit@a-klassen.no

Line Konglevoll

Line Konglevoll

Styreleder

line@a-klassen.no

Terje Ramberg

Terje Ramberg

Produksjonsansvarlig

terje@a-klassen.no

Espen Andresen

Espen Andresen

Profilansvarlig

espen@a-klassen.no

Om oss

Kontakt oss

Om A-klassen

For bedrifter

Personvern

Kjøpsbetingelser

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få informasjon om nye kurs.

A-klassen avvikles

A-klassen er under avvikling, nye kurs kan derfor ikke kjøpes. Har du tidligere kjøpt kurs kan du logge deg på siden og få tilgang til kurset som vanlig. Til deg som har kjøpt gavekort og ønsker å benytte det til kjøp av kurs, ta kontakt med oss på post@a-klassen.no

Du har meldt deg på vårt nyhetsbrev