Kurs

 • 11 Leksjoner

  BAUS by Tiril

  Lær deg å lage unike skinnprodukter sammen med Tiril Sjåstad Christiansen. Du kjenner henne kanskje best som programleder i Farmen kjendis eller som profesjonell freestylekjører, men Tiril har også alltid vært fascinert av håndarbeid og håndverk. Inspirert av lokale tradisjoner i hjemtraktene på Geilo og med en høyt utviklet estetisk sans, har Tiril nå designet et knippe lekre skinnprodukter.

  I dette kurset lærer du i detalj å lage den ettertraktede BAUS-votten, den stilige KRUS-lua, søte babyvotter og silkemyke babytøfler. Alt laget av godt og varmt saueskinn. Tiril har selv prøvet og feilet utallige ganger ved å teste ulike teknikker og materialer, så hvis du følger hennes presise instruksjoner, unngår du å gå i de samme fellene. Hun forteller deg om nødvendig utstyr og lærer deg alt fra grunnen. Snart er du også i stand til å lage unike skinnprodukter - den perfekte gave til deg selv eller noen andre du er glad i!

 • 9 Leksjoner

  Din perfekte garderobe

  Mange kjenner Ingrid fra hennes engasjerte innlegg til sine mange følgere på Instagram og TikTok, fra gjenbruksreklamer på TV eller fra Symesterskapet på NRK. Der møtte hun også sin kjæreste Andreas som i alle sesonger av suksesserien har vært mentor og dommer. Andreas har i mange år jobbet som skredder i London og er en av Norges fremste på herremote.

  Nå jobber de sammen for første gang for å lære deg hvordan du kan bygge opp en basisgarderobe med klær som kan mikses og matches på alle mulige måter og som du med enkle grep kan tilpasse til å passe perfekt til din kropp.

 • 6 Leksjoner

  Et slags grunnkurs i vin

  Thomas Numme er ingen ekspert på vin, men han er ekspert på å drikke god vin. Og han er dessuten ekspert på å stille gode spørsmål. I dette grunnkurset i vin stiller derfor Thomas sin favoritt-vinekspert Christian Berger alle de grunnleggende spørsmålene om vin. 

  - Er skrukork dårligere enn vanlig kork? - Hvorfor dekanterer du vinen? - Hva spiser du til en Nebbiolo? - Hva kjennetegner en Riesling? Etter å ha bodd i Italia, jobbet i Vinmonopolet og ved noen av Skandinavias beste restauranter, har heldigvis Christian Berger svar på alt Thomas lurer på. Og han svarer heldigvis på en måte som alle forstår.

 • 11 Leksjoner

  Lær å lage Sprinkle drip cake

  Ragnhild og Sunniva skaper kaker i det perfekte skjæringspunktet mellom nytelse og kunst. Alt de lager ser vidunderlig ut og smaker helt himmelsk. Soulcake har blitt en fenomen som gjør at kakehungrige nordmenn valfarter fra hele landet for å oppleve duoens fantastiske cupcakes eller for å sikre seg en av deres sagnomsuste drip cakes.

  I dette kurset viser Ragnhild og Sunniva deg hvordan du trinn for trinn kan lage din helt egen Sprinkle Drip Cake. Her får du supergode oppskrifter på kake, fyll og frosting. Du vil lære teknikkene du trenger for å fylle, stable og smøre kakene. Vi går også igjennom farger, pipingteknikker, sprinkles og ikke minst drip. Med andre ord - alt du trenger for å lage den perfekte kaken à la Soulcake.

 • 9 Leksjoner

  Ta styring i eget liv

  Geir Aker er for de fleste kjent som Fenriken fra TV-suksessen Kompani Lauritzen. Der prøver han å få skikk på norske kjendiser gjennom velprøvde metoder fra Forsvaret. Når han ikke er på TV, jobber Geir som coach og foredragsholder og han har nylig skrevet bestselgeren Fenrikens førstegangstjeneste. Disiplin, mestring og ikke minst tydelighet er nøkkelord i hans budskap. Vi gleder oss til å dele Geir Akers kunnskap og erfaring med dere i dette kurset.